دوشنبه, 04 مرداد 1395

غیر فعال کردن ردیابی گوشی های آیفون

این مورد را ارزیابی کنید
(5 رای‌ها)

اگر دستگاه ios دارید؟ بسیار خب، ما نمیخواهیم باعث ناراحتی شما در مورد این موضوع شویم اما شدیدا مصر هستیم که گاهی اوقات زمانتان را برای تنظیمات امنیتی دستگاه خود اختصاص دهید. ردیابی مکان و جمع آوری اطلاعات ویژگی های قدرتمندی است که می تواند مکان اطلاعات شخصی شما را در اختیار دیگران قرار دهد و شما کاری از دستتان بر نمی آید. پس این مزیت را به گونه ای به کار گیرید که اطلاعات شخصیتان در امان بمانند.

واضح است که توصیه ما خاموش کردن تمام ردیابی های دستگاه نیست زیرا در اینصورت مجموعه ای از ویژگی های مفید دستگاه بلا استفاده خواهد شد. به هر حال هریک از این ویژگی های کلیدی برای شما هزینه هایی دارد. که در این مورد هزینه شما در اختیار قرار دادن حریم شخصی شماست و ما فکر می کنیم که منصفانه است کاربران بدانند کداماطلاعاتشان می تواند تجارتی برای اپل محسوب شود.

Un Locate

نمی توان گفت که سیستم ios تمام و کمال و بدون ایراد است، اما اولین نکته برای شما این است: اگر شما نمی توانید تنظیمات را در ios بیابید، آن را جستجو کنید. شما می توانید قسمت جستجو را در بالای پنجره Settings بیابید. جالب است که اپل تنظیمات حریم شخصی را درون منوهای مختلف پنهان کرده است، اما با استفاده از گزینه جستجو شما می توانید هرچه که نیاز دارید را به سرعت بیابید.

حالا، بیایید تنظیمات امنیتی iOS 9 را مرور می کنیم:

Settings > Privacy > Location Services

سرویس موقعیت اپل تغییرمکان شما را در طول روز ردیابی می کند. اپل با استفاده از اطلاعات موقعیت شما، وضعیت آب و هوای فعلی و مسیرهای پیش رویتان را در نقشه اپل یا گوگل به اطلاعتان می رساند. این سرویس با استفاده از اطلاعاتی که از برج های سلولی، وای فای، GPS میگیرد متوجه می شود که شما کجا هستید. علاوه بر این روشن بودن سرویس موقعیت باعث می شود که باتری شما به سرعت تمام شود.

شما برای اپلیکیشن های مختلف این اجازه را دارید که بتوانید این امکان را تایید و یا ابطال نمایید. فقط بررسی کنید که کدام اپلیکیشن ها نیاز به دانستن موقعیت شما ندارند. به عنوان مثال برنامه هایی مثل  Waze یا  Apple Maps  برای کار کردن نیاز دارند که موقعیت شما را بدانند. Siri و اپلیکیشن Dictation بااستفاده از اطلاعات موقعیت شما می توانند شما را راهنمایی کنند، زمانی که شما به دنبال محل اقامت، هتل ها، سینما و امکانات دیگر در آن نزدیکی هستید به شما کمک های سودمندی می رسانند. اما فیس بوک، توییتر و دیگر اپلیکیشن ها بدون دانستن موقعیت شما می توانند به خوبی کار کنند.

شما می توانید در بین حالت های دسترسی یکی را انتخاب نمایید:

Never: با انتخاب این گزینه اپلیکیشن ها هیچ گونه دسترسی به موقعیت مکانی شما نخواهند داشت.

While using: اپلیکیشن می تواند به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد در صورتیکه آن را روشن کرده باشید.

Always: این حالت همیشه موقعیت شما را به صورت اتوماتیک نمایان می کند چه برای برنامه های ضروری و چه غیر ضروری.

Settings > Privacy > Contacts, Calendars and Reminders

فقط تعداد کمی از اپلیکیشن ها هستند که درخواست دسترسی به این اطلاعات را می کنند. آن ها برای بک آپ گیری، اشتراک گذاری مخاطب ها یا ویرایش یک یادداشت در لیست تماس های شما از این اطلاعات استفاده می کنند. اما اگر شما فکر می کنید که اپلیکیشن باید برای خواندن لیست تماس های شما یا برنامه هایتان از شما اجازه بگیرند، این دسترسی را غیر فعال کنید.

Settings > Privacy > Photo, Camera and Microphone

اپلیکیشن های ویدئو و پیام های صوتی همانند اسکایپ، وایبر و واتس اَپ درخواست اجازه دسترسی به دوربین و میکروفن و عکس های شما را می دهند. طبق این تنظیمات، شما تمام اپلیکیشن های دوربینی(به غیر از یک اپلیکیشن خود گوشی که دارای دسترسی خودکار می باشد) و ابزارهای ضبط صدا و همچنین برنامه های به اشتراک گذاری فایل ها مثل Dropbox (که به دسترسی عکس ها نیاز دارد) و Evernote (که به آن جهت اضافه کردن عکس به یادداشت ها به دسترسی نیاز داشته باشد) و سایر اپلیکیشن های دیگر که لازمه ی عملکرد آنها اطلاعات شخصی مذکور است را خواهید یافت.

اگر شما نمی دانید که کدامین یک از اپلیکیشن ها برای کارکرد خود به دوربین یا میکروفن نیاز دارند و یا به فولدر عکس های شما دسترسی دارند، تنها کافی است دسترسی را غیر فعال کنید و اگر همه چیز تغییر یافت و شما متوجه کاربرد آن اپلیکیشن شدید، می توانید باز آنها را به حالت قبل بازگردانید تا اپلیکیشن ها به عملکرد قبل بازگردند.

Settings > Privacy > Motion and Fitness

انواع برنامه های سلامت و تناسب اندام به پیگیری وضعیت جسمانی، لگاریتم جنبش بدن، تعداد گام ها، تعداد پرش ها و... نیاز دارند. در آدرس داده شده شما می توانید اپلیکیشن هایی را که به فعالیت های شما دسترسی دارند را محدود کنید.

Settings > Privacy > HomeKit

آیا شما یک خانه هوشمند دارید؟ پس شما احتمالا باید بدانید که این ویژگی دقیقا چه کار می کند. این ویژگی محصولات متصل، مثل چراغ ها و دیگر وسایل هوشمند را در خانه کنترل می کند. در این تنظیم، شما لیستی از لوازم جانبی متصل به دستگاه خود را خواهید دید.

Settings > Privacy > Advertising > Limit Ad Tracking

اپل اطلاعات شما را که شامل جنس و نژاد شما، کتاب هایی که مطالعه می کنید و آهنگ هایی که گوش می دهید، موقعیت جغرافیایی شما، نوع وسیله تان، حتی نام ثبت شده شما، آدرس و سن و دیگر واقعیت ها را ثبت می کند.

وحشت نکنید! همه اینها به عنوان داده های بزرگ دسته بندی شده و با اطلاعات 5000 فرد دیگر دسته بندی شده تا فقط تبلیغات مرتبط به شما را نمایش دهد. مجموعه اطلاعات می تواند توسط خود اپل یا به صورت مشترک با سوم شخص دیگر استفاده شود. (بدون اینکه هیچ کدام از این اطلاعات به صورت جداگانه شناخته شود). با این حال، اگر شما این بازار بزرگ تبلیغات را دوست ندارید و می خواهید حریم شخصیتان محفوظ بماند، می توانید ویژگی های زیر را غیر فعال کنید:

  1. به این آدرس بروید: Settings > Privacy > Advertising.
  2. Limit Ad Tracking را غیر فعال کنید.
  3. Reset Advertising Identifier را انتخاب کنید، تمام اطلاعات پاک می شود و تنظیمات به حالتی که مثل یک کاربر جدید هستید، تبدیل می شود.
  4. اگر شما تمایل دارید در مورد اطلاعاتی که اپل برای مقاصد تبلیغاتی خود جمع آوری می کند بیشتر بدانید، بر روی لینک About Advertising & Privacy در منوی Limit Ad Tracking کلیک کنید.

همچنین شما می توانید از ابزار AdCleanerما به منظور رهایی از تبلیغات استفاده نمایید.

خواندن 1053 دفعه
غیر فعال کردن ردیابی گوشی های آیفون - 4.4 out of 5 based on 5 votes

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Copyright AntivirusIran © 2012-2017   |   كليه حقوق محفوظ و متعلق به آنتي ويروس ايران مي باشد 

×
تلفیق موتورهای ممتاز آنتی ویروس آویرا و بیت دیفندر

360 total security Qihoo 360